Wat is onze belangrijkste bijdrage aan jouw bedrijf?

Bureaus voor communicatie, PR, marketing, storytelling, zo zijn er veel. Wat maakt Pergamino dan anders dan al die andere experten? Wat is de belangrijkste bijdrage van Pergamino aan jouw verhaal?

Pergamino is een zeldzame maar waardevolle combinatie van sectoren, expertise en ervaring

Geen van onze medewerkers heeft een traditionele communicatieopleiding achter de rug. Wij hebben masters in de fysica, in de geschiedenis en in nog andere domeinen in onze rangen. Wij brengen dus andere inzichten met ons mee.

Bovendien hebben onze medewerkers jaren ervaring in verschillende rollen en organisaties.

Onze medewerkers houden van vraagstukken

Snel inzicht krijgen in een situatie, deze vanuit verschillende invalshoeken bekijken en analyseren om dan tot een degelijk besluit te komen. Daar houden wij van. In storytelling is dat erg belangrijk. Je moet enerzijds het bedrijf en haar doelstellingen begrijpen maar anderzijds ook haar publiek en hun noden. 

Out of the box, into the story!

Door al die ervaring in verschillende sectoren, netwerken, rollen, is het eenvoudig om de platgetreden paden te verlaten en de zaken eens van een andere kant te bekijken. Out of the box dus, daar zitten wij graag.

Wij zijn multipotentialites

Multipotentia…wadde? Saai gezegd is een multipotentialite iemand die het vermogen en de voorkeur heeft om uit te blinken in meerdere domeinen en dit zowel intellectueel als artistiek.

En laat dat nu net het talent zijn dat je erg goed kan gebruiken in storytelling! The perfect match dus.

Passie voor storytelling

Last but not least: wij houden ervan om een verhalenstrategie te ontwikkelen en deze ook uit te voeren.

Overtuigd of toch nog een beetje sceptisch?

Een kennismakingsgesprek kan wonderen doen. 

Schuiven naar boven