Referenties

Pergamino heeft een duidelijke focus: wij willen dat klanten, prospecten en stakeholders voeling krijgen met jouw bedrijf of merk, dat ze geïnteresseerd geraken en meer willen weten. Dat ze zich thuis voelen en zich spontaan verbinden met jouw bedrijf. Dat ze weten waar jouw bedrijf voor staat en dat ze zich daar goed bij voelen, ook als er eens wat minder positief nieuws te vertellen is. Begrip en draagvlak creëren dus maar ook goesting doen krijgen en vertrouwen opbouwen.

Wij doen dit door jouw verhaal te vertalen in teksten die jouw doelgroep begrijpt, interesseert en enthousiasmeert. Teksten en publicaties waarin de sterktes van jouw bedrijf naar boven komen en de visie voor zich spreekt.

Onze specialiteiten: white papers, blogs en nieuwsberichten voor een technisch publiek, artikels in (vak)tijdschriften en online, duurzaamheidsverslagen, bedrijfsverhalen. Een overzicht van wat we aanbieden, vind je hier.

Waar zijn we niet goed in? We hebben het moeilijk met communicatie zonder inhoud. We vertrekken immers vanuit de sterktes van het bedrijf, de zaakvoerder en zijn medewerkers. Een sterke visie, missie en waarden, staan garant voor een geweldig resultaat. Hoe meer kennis en kunde in het bedrijf, hoe beter de teksten. 

Holle slogans en algemene verkoopsteksten, zijn niet ons ding.

Ons werk bekijken? Hier vind je een paar voorbeelden. We vernieuwen dit regelmatig.

Onze online portfolio vind je via Contently.

Schuiven naar boven