Marketingplan en teksten nieuwe website KERTEZA

Kerteza, adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het oplossen van organisatievraagstukken, lanceerde een nieuwe huisstijl en website. En deed daarbij beroep op Pergamino.

MARKETINGSTRATEGIE EN MARKETINGPLAN

We startten met een aantal overlegmomenten met het KERTEZA-management. Op basis daarvan werkte Pergamino een marketingstrategie en bijhorend plan uit.

TEKSTEN NIEUWE WEBSITE

Eén van de acties uit het plan, was de ontwikkeling van een nieuwe website, naast de ontwikkeling van een volledig nieuwe huisstijl. Technisch werd de website door Magenta uitgewerkt. Zij namen ook de huisstijl voor hun rekening.

FREEK VAN HAM, PARTNER BIJ KERTEZA, VERWOORDT DE SAMENWERKING ZO: 

Hilde De Wachter van Pergamino heeft KERTEZA voortreffelijk geholpen om ‘ons verhaal’ (wie we zijn en wat we doen) op een heldere manier op onze website te communiceren.

KERTEZA is een adviesbureau dat de eerste 20 jaren vooral in de zorg actief was. De laatste jaren begeleidt KERTEZA ook steeds meer organisaties buiten de zorg bij oplossen van organisatievraagstukken, kwaliteitsverbetering, accreditatie- en certificeringstrajecten, risicomanagement, procesoptimalisatie en governance-vraagstukken.

Doordat we met Hilde in zee gingen, lukte het ons om in korte tijd de content van de website uniform, compact en duidelijk te (her-)formuleren. De samenwerking ging vlot, Hilde begreep snel wat de bedoeling was en het resultaat was in korte tijd en naar alle tevredenheid opgeleverd. Door de samenwerking met Hilde heeft KERTEZA het proces van het ‘live’ gaan van de website aanzienlijk versneld.

Kijk gerust eens naar het resultaat op www.kerteza.com.

Marketingplan en teksten nieuwe website KERTEZA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven